Bajen presenterar nya tröjor

Me ett mönster inspirerat av de flaggor som vajar över Tele2 Arena har Craft nu presenterat Hammarbys nya matchtröja.

Hammarbys matchställ för 2023 är nu presenterat. Craft har tagit fram en helt ny tröja, omgjord från grunden, med innovativ teknisk design och en klassisk fotbollssilhuett. Raka ärmar och traditionell u-krage. Tröjorna har också ribbade detaljer i ett ”Bandera-Bajen”-mönster. Mönstret finns ton i ton över hela tröjan och shortsen. I nacken placeras en Hammarby-flagga och på insidan av kragen finns skriver ”Under Grönvit Flagg”. Målet med designen är att bidra till maximal prestation och den är gjord av ett tunt, elastiskt material av återvunnen polyester och elastan. Detta för bra passform, rörelseförmåga och komfort. Den har strategiskt placerade mesh-detaljer för ventilation och kylning när Tele2-arena är som hetast. Detta för att ge bästa möjliga förutsättningar för spelarna att prestera på topp i varje match.
– Vi är glada och stolta över att tillsammans med Hammarby har skapat och producerat en unik tröja som manifesterar det som Hammarby står för – supporterkulturen. Vi vill hedra och lyfta fram det unika i Bajen och göra det genom att flaggor/banderoller är en del av tröjan, shortsen och även strumporna. Flaggor som har varit en del av historian är integrerade i tröjorna och är även en del av den nya tracksuiten och uppvärmningströjan, säger Stefan Persson, VD för Craft.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Craft of Scandinavia

    Craft of Scandinavia är en sportleverantör som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter inom sportbranschen samt profilsektorn. Craft of Scandinavia säljer och marknadsför Craft och Speedo.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="29121" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]