Scott lanserar pendlarkollektion

Till och från jobbet sitter många på en Scott-hoj. Nu kan konsumenter också klä sig i Scott-kläder.

I merino och stretchmaterial kommer pendlaren nu kunna bära kläder från Scott. Tanken med deras nya kollektion är att skapa komfort både på och av cykeln. Oavsett om det är till jobbet, restaurangen eller cykelbutiken man ska, kommer Scotts kollektion tillfredsställa behoven. Kläderna är skapade med specifika cykelfeatures, såsom magnetiska bakfickor och insydda reflexer som kan gömmas av cykeln. Detta för att man ska kunna ta sig säkert på cykeln från a till b samtidigt som man därefter ska kunna hålla stilen.

I kollektionen finns byxor, shorts, t-shirts, en hoodie, en jacka och regnkläder. Klädernas färger fungerar tillsammans för att konsument ska kunna mixa och matcha bäst de vill.

Här kan du se några höjdpunkter från kollektionen!

Relaterat företag i Sportregistret

  • SCOTT Sports AB

    SCOTT Sports AB är en av Sveriges största leverantörer av cykel och sportutrustning. Huvudkontoret ligger i Uppsala och är dotterbolag till SCOTT Sports SA med huvudkontor i Schweiz. SCOTT Sports AB säljer, marknadsför och distribuerar ett brett sortiment av utrustning inom områdena cykel, vintersport, motorsport och löpning. Man ansvarar även för distribution av ett flertal andra varumärken inom cykel, sport och motorcykeltillbehör (se nedan).

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="26937" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]