Craft samarbetar med Svensk Volleyboll

Craft fortsätter att signa med olika svenska förbund. Svenska Vollebollförbundets landslag kommer bära kläder från Craft fram till och med 2026.

Varumärket har tecknat ett fyraårigt samarbetsavtal med Svenska Volleybollförbundet. Samarbetet innebär bland annat att Craft ska stå för match-, tränings- och fritidskläder för förbundet.
– Volleyboll är en stor internationell sport där Sverige har haft goda framgångar, inte minst med herrlandslaget under 80-talet och med damerna i senaste EM. Det ska bli mycket spännande att samarbeta med Svenska Volleybollförbundet i utvecklingen av svensk volleyboll under de kommande åren”, säger Patrik Danielsson Sales Manager Club, på Craft.

Craft kommer att designa och leverera matchställ, träningsplagg och klubbkläder till samtliga landslag och förbundet är glada över det nya avtalet med Craft.
– De ser potentialen i svensk volleyboll och vill vara med på vår utvecklingsresa. Det händer mycket spännande just nu och att få samarbeta med ett så starkt varumärke som Craft ger oss ytterligare vind i seglen, säger Simon Dahl, generalsekreterare på Svenska Volleybollförbundet.

Det nya avtalet sträcker sig till och med 2026.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Craft of Scandinavia

    Craft of Scandinavia är en sportleverantör som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter inom sportbranschen samt profilsektorn. Craft of Scandinavia säljer och marknadsför Craft och Speedo.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="26393" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]