Grundéns tar fram vadare tillsammans med Gore-Tex

Grundéns har tagit fram vadare och vadarstövlar tillsammans med Gore-Tex.

Grundéns har skapat en helt ny vadarkollektion. Den här gången med Gore-Tex för att därmed vara vattentäta samtidigt som de andas. Kollektionen kommer till marknaden våren 2023 till både återförsäljare och deras egen hemsida.

Enligt Grundéns själva tar deras nya vadarbyxor ett stort kliv med nya materialet. Dessutom har det ett smart system som ger vadare en rörelsefrihet aldrig tidigare skådad inom sportfisket. Skorna i vadarbyxorna har också Vibram-sula och insida av filt för ännu högre komfort och greppförmåga.
– Med nästan hundra års erfarenhet av att tillverka produkter som håller fiskare skyddade från de tuffaste klimaten har vi nu tagit fram vår första vadarkollektion med några av de mest innovativt skapade vadarbyxorna. Tillsammans med Gore-Tex har vi designat vadare och vadarskor som ska vara de starkaste och mest bekväma och tillförlitliga. Det här är början på en flerårssatsning som tar flugfisket in i vår fiskeline för att ytterligare stärka vårt varumärkes slogan ”We are Fishing”, säger Dave Mellon, vd på Grundéns.

Relaterat företag i Sportregistret

  • W.L. Gore & Associates Scandinavia AB

    Gore Scandinavia AB är ett helägt dotterbolag till Gore Inc. Vi ansvarar för försäljning, marknadsföring och utbildning av GORE-TEX Brand som inkluderar: GORE-TEX Products och GORE-TEX Infinium Products.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="26311" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]