Rabs nya sovsäckar – med återvunna material

En ny kollektion av sovsäckar har presenterats av Rab. Dessa med mer återvunnet material för att göra ett mindre klimatavtryck.

Rab har presenterat sin senaste kollektion av sovsäckar för vår och sommar 2022. Den nya kollektionen innehåller mer återvunna tyger än någonsin och innehåller stora uppdateringar gällande både dun och syntetiska material.

Enligt Rab själva har de skapat en kollektion som pushar gränserna gällande sovsäcksteknologi, funktionalitet, skydd och bekvämlighet. Samtidigt har man lyckats göra ett mindre avtryck på miljön vilket är I linje med deras målsättningar gällande hållbarhet.

Tanken med nya kollektionen var att skapa värmeeffektivitet i alla sina tio kärnprodukter. Detta för att kunna erbjuda produkter oavsett kundens ambitioner. Rab berättar att några av de största nyheterna med nya kollektionen bland annat är att Andes Infinium-säckarna har uppdaterats med ett nytt Gore-Tex-skal för att ge samma skydd som Rabs värstingar men i ett lite smidigare format. Sovsäcken har också en smart teknologi kallad ”Tilt” som ska göra att värmen håller sig inom sovsäcken och att den inte ska läcka ut.

Relaterat företag i Sportregistret

  • W.L. Gore & Associates Scandinavia AB

    Gore Scandinavia AB är ett helägt dotterbolag till Gore Inc. Vi ansvarar för försäljning, marknadsföring och utbildning av GORE-TEX Brand som inkluderar: GORE-TEX Products och GORE-TEX Infinium Products.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="25633" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]