Scott med fyra ISPO-segrar

ISPO Awards 2022 är avgjord och Scott Sports tog hem fyra priser för sina vinterprodukter.

De fyra vinnarna är deras Blend Plus-hjälm, Patrol E2-ryggsäck, Shield Recycled-goggels och Superguide 95 LT-skida.

De alla är en del av nästa års kollektion och enligt Scott själva är det deras mest progressiva hittills, med hållbarhet i grunden.
”Innovation, teknologi och design är Scotts kärnvärden och den här visionen går igenom allt vi gör. Vi är exalterade över att våra nya produkter har uppmärksammats av Ispo, då vi jobbar för att sätta en ny standard i hållbart och innovativa produktutvecklingar, säger Reto Aeschbacher, CMO på Scott.

Två av vinnarna, Shield Recycled-goggelsen och Superguide 95 LT-skidorna, kommer från Scotts nya Re-source-kollektion. Dessa produkter är framtagna för att nå högt ställda hållbarhetskriterier.
”På Scott är vi skidåkare, cyklister, löpare och förälskade i vår lekplats utomhus. Vår filosofi är att respektera den och sträva mot att vara miljömedvetna och ansvarstagande när det kommer till våra produkter, säger Andrew Goodman, CSR Manager.

Relaterat företag i Sportregistret

  • SCOTT Sports AB

    SCOTT Sports AB är en av Sveriges största leverantörer av cykel och sportutrustning. Huvudkontoret ligger i Uppsala och är dotterbolag till SCOTT Sports SA med huvudkontor i Schweiz. SCOTT Sports AB säljer, marknadsför och distribuerar ett brett sortiment av utrustning inom områdena cykel, vintersport, motorsport och löpning. Man ansvarar även för distribution av ett flertal andra varumärken inom cykel, sport och motorcykeltillbehör (se nedan).