Seger Europe AB

Seger har sedan 1947 visat prov på ambitionen att vara förnyande. Att alltid ligga i framkant och vara innovativa har närmast blivit en familjetradition. Då all design och produktutveckling sker hemma i vår fabrik i Gällstad, Sverige, så lämnas inget åt slumpen. Passionen för de små detaljerna visar sig i allt vi gör – i vår höga kvalitet, vår strävan efter funktion och vår mångfaldiga design. Med huvudet ovan molnen och fötterna i Gällstad ska vi fortsätta att förse våra kunder med innovativa produkter varje ny säsong. Vi bedriver vår tillverkning med certifiread vindkraft och utan fossila bränslen.

Termo stickar underställ i Sverige designade för proffs och entusiaster som utsätts för situationer där kraven på kvalitet, funktion och komfort är höga. Det har vi gjort i över 40 år

Auclair från Kanada har utvecklat handskar i över 60 år, passform och kvalitet är ett signum för Auclair.


Varumärken

  • Seger - Svensktillverkade funktionsstrumpor och mössor producerade med vindens hjälp och utan fossila bränslen
  • Auclair - Ett Kanadensiskt handsk varumärke med en unik passform, etablerat 1945
  • Termo - Vi stickar underställ i Sverige designade för proffs och entusiaster som utsätts för situationer där kraven på kvalitet, funktion och komfort är höga. Det har vi gjort i över 40 år!

Artiklar

  • Seger blir allt grönare
    Textilföretaget Seger går under året helt över till förnyelsebar energi. All el i produktionen vid fabriken i Röshult kommer i framtiden att komma från vindkraft.
  • Seger för tre alpinåkare
    Seger har knutit till sig både Frida Hansdotter och Sara Hector som ambassadörer för sina strumpor och mössor. De gör Jens Byggmark sällskap för att utveckla nya produkter.