Seger Europe AB        
        
Seger Europe AB

Seger har sedan 1947 visat prov på ambitionen att vara förnyande. Att alltid ligga i framkant och vara innovativa har närmast blivit en familjetradition. Då all design och produktutveckling sker hemma i vår fabrik i Gällstad, Sverige, så lämnas inget åt slumpen. Passionen för de små detaljerna visar sig i allt vi gör – i vår höga kvalitet, vår strävan efter funktion och vår mångfaldiga design. Med huvudet ovan molnen och fötterna i Gällstad ska vi fortsätta att förse våra kunder med innovativa produkter varje ny säsong. Vi bedriver vår tillverkning med certifiread vindkraft och utan fossila bränslen. Auclair från Kanada har utvecklat handskar i över 60 år, passform och kvalitet är ett signum för Auclair. Termo stickar underställ i Sverige designade för proffs och entusiaster som utsätts för situationer där kraven på kvalitet, funktion och komfort är höga. Det har vi gjort i över 40 år

Varumärken

Seger - Svensktillverkade funktionsstrumpor och mössor producerade med vindens hjälp och utan fossila bränslen
Auclair - Ett Kanadensiskt handsk varumärke med en unik passform, etablerat 1945
Termo - Vi stickar underställ i Sverige designade för proffs och entusiaster som utsätts för situationer där kraven på kvalitet, funktion och komfort är höga. Det har vi gjort i över 40 år!

Produktgrupper

Alpint - Strumpor, Handskar / Vantar, Mössor, Underställ
Barn - Baby Handskar, Handskar/vantar, Mössor
Fjällskidåkning - Handskar / Vantar, Handvärmare
Fotboll - Strumpor
Löpning - Strumpor
Sportmode - Strumpor, Handskar / Vantar, Mössor
Snowboard - Strumpor, Mössor, Handskar / Vantar
Friluftsliv - Mössor, Strumpor, Underställ
Jakt - Mössor, Tillbehör
Vandring - Strumpor
Tennis - Strumpor
Längdskidåkning - Strumpor, Mössor, Handskar / Vantar, Underställ
Snöskoter - Handskar / Vantar

Artiklar				
Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206