NordicEnvoy

NordicEnvoy startade 2008 och hanterade huvudsakligen hela EU-marknaden för Klean Kanteen. Nu år senare har företagets portfölj vuxit till att distribuera en rad olika varumärken och vi hanterar hela den Skandinaviska marknaden med de flesta varumärken.

Vår vision är att arbeta med avancerade varumärken av toppkvalitet som slutkonsumenterna respekterar och värnar om. Vi fokuserar på varumärken och produkter där produkten används i många år; ett varumärke och en produkt som användarna stöder och främjar i sin vardag! På så sätt har vi inspirerande varumärken och kunder.

Vi försöker identifiera oss som ett företag för framtiden, men med fokus på idag. Vi arbetar hårt med produkter för framtiden och kundernas tankesätt att bli mer hållbara med hur de lever och köper produkter. Den skandinaviska marknaden har alltid varit en högt utvecklad marknad och slutkonsumenterna är vana vid att spendera pengar på högkvalitativa prestandaprodukter.


Varumärken

 • ChicoBag - ChicoBag tillverkar miljövänliga, återanvändbara och hållbara väskor, påsar och ryggsäckar med snygg design för att minska den miljöfarliga användningen av engångspåsar. ChicoBags produkter är av hög kvalitet och tillverkade just för att hålla länge och orka bära hem din mat från affären gång efter gång. Varje produkt är märkt med en siffra som visar hur stor del av produkten som är tillverkad av återvunnet material.
  SPORT & FRITIDRyggsäckarÖvrigtBagarDaypacks
 • Klean Kanteen - Klean Kanteen tillverkar hälsosamma, snygga och miljövänliga alternativ till flaskor av plast och aluminium. Våra produkter är tillverkade av högkvalitativt, livsmedelsklassat 18/8 rostfritt stål som varken absorberar eller ger ifrån sig smaker. Oavsett hur många gånger den fylls, eller vad som varit i den, håller Klean Kanteen dina drycker fräscha och rena. Ända sedan starten har Klean Kanteen varit helt fri från BPA, ftalater, bly och andra gifter. Alla våra produkter är utformade efter en aktiv, miljövänlig och hållbar livsstil. Därför ger vi dig en livstids garanti på alla våra produkter. Idag fortsätter Klean Kanteen® att leda utvecklingen av säkra vattenbehållare. Genom innovation och att vara en förebild med nya och intressanta produkter som ska ersätta de tillverkade av giftig plast. Detta gör vi med säkra och hållbara alternativ.
  SPORT & FRITIDFlaskorMatlådorMattermosarTermosarTermosmuggarVattenflaskor
 • To-Go Ware - To-Go Ware erbjuder bestick i bambu. Hållbara och miljövänliga val för dig som är i farten. Bambu är ett extremt slitstarkt material som håller för mycket utan att gå sönder. När bambu skördas behöver det inte replikeras eftersom det kommer växa nya skott från dess omfattande rotsystem. Bambu är ett långvarigt, hållbart material som har oändliga användningsområden.
  SPORT & FRITIDTillbehörTillbehörTillbehörBestickTillbehörTillbehörTillbehörTillbehör
 • GigaGlide - GigaGlides produkter är marknadens enda helt PFC-fria sortiment; utan mineraloljor och paraffiner. Inte nog med att vallan ger helt fantastiskt glid på dina skidor, den är dessutom biologiskt nedbrytbar.
  SPORT & FRITIDALPINTÖvrigtVallaVallaVallaValla

Artiklar