Veckans produkt: Utvecklad med världens bästa alpina åkare

Två av de nya jackorna i Helly Hansens exklusiva HOD-serie, Kitzbuhel Stretch Infinity Jacket och W St Moritz Infinity Jacket är framtagna ihop med Norska Alpina Landslaget – Attacking Vikings, och där uttrycket bygger på en mix av det norska arvet, tekniska material och detaljer samt en tidlös och lyxig skid-estistik.

Annonssamarbete med Helly Hansen

De båda jackorna är försedda med LIFA INFINTY™, Helly Hansens teknologi för vattentäthet och andning där LIFA INFINITY™-membranet är tillverkat helt utan användande av kemilkalier,detta i kombination med ett minst 50% återvunnet yttertyg och en PFC-fri DWR-behandling.

Med vetskapen att värme och komfort är vitalt i pisten har man försett jackorna med med H2Flow-teknologin för snabb och effektiv temperature-reglering som ger friheten att anpassa kroppsvärmen efter yttre faktorer som vind, kyla och värme. I dessa typer av jackor är såklart LIFE-POCKET också en naturlig function – den isolerade fickan som håller batteriet på din telefon upp till 3 gånger längre.

Sportregistret

Helly Hansen Sport

Relaterat företag i Sportregistret

  • Helly Hansen Sport

    Marknadsför sportkläder/accessoarer, funktionskläder, arbetskläder samt sport- och modeskor.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="25171" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]