Veckans företag: Två cyklar från Ghost

I ett antal veckor presenterar vi här cyklar från Ghost. Först ut är två mtb-hojar, varav den ena är eldriven. Båda erbjuder dock 100 procent körglädje!

Ghost Kato Essential 29 Al

Gillar du att köra några varv på grusvägar eller skogsstigar på kvällen? Men även i vardagen? Då är Kato Essential 29 mountainbike för dig! 

Denna hardtail MTB med aluminiumram rullar på 29 tums hjul och klättrar effektivt, även i kuperad terräng. När det blir lite tuffare jämnar den 100 mm fjädrande gaffeln ut marken. När det gäller komponenterna har vi sett till att de fungerar ordentligt och håller länge.
Läs mer om cykeln här!


Ghost E-Asx 130 Universal Al

Uppför med kraft. Nerför med full kontroll. En universellt användbar e-mtb som kan göra allt! E-ASX 130 Universal är en e-mountainbike med en Performance Line CX-motor från Bosch och ett stort, fullständigt integrerat 750 Wh-batteri. Dessa är integrerade i det nya Bosch Smart System och kan analyseras exakt och även optimeras på många sätt via en app. Tack vare fjädringen med 130 mm slaglängd fram och bak har den tillräckligt med reserver på alpina turer och flödande trails. Läs mer om cykeln här!


Du hittar cyklar från Ghost hos Bike Nation-anslutna butiker

Relaterat företag i Sportregistret

  • Tunturi Sweden AB

    Tunturi Sweden AB, cykelleverantör med varumärken: Batavus, Lapierre, Tunturi, Haibike, Ghost, Winora. Kontor med stort showroom i Varberg.

    Tunturi Sweden AB ingår i Tunturi Finland som i sin tur ingår i ...

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="26918" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]