Veckans produkt: HH Arctic Patrol H2Flow Parka

Arctic Patrol H2Flow Parka är en uppföljning på designpris-vinnaren från förra vintern i samma serie, nu i en lättare version, mer matad med high-tech detaljer och nya material, utvecklad tillsammans med ett Arktiskt forskar-team med bas på Svalbard.

Annonssamarbete med Helly Hansen

Försedd med Helly Hansen H2Flow™ system för snabb och effektiv temperatur-reglering, flera förstärkningsytor i Cordura och 90/10 dun kommer denna parka med riktigt hög komfortnivå och slitstyrka för de riktigt tuffa dagarna. I tillägg har Arctic Patrol H2Flow Parka ett värmeledande Graphene-foder – som hjälper till att utjämna kroppstemperaturen genom att skicka värme från varmare delar av kroppen till de kallare.

“Våra professionellas insikter och önskemål ligger till grund för denna innovativa och tekniska produkt, vilket borgar för att konsumenterna verkligen kan lita på att denna parka kommer hålla de trygga, varma och torra” säger Kristoffer Ulriksen, kategorichef för Urban hos Helly Hansen.

Sportregistret

Helly Hansen Sport

Relaterat företag i Sportregistret

  • Helly Hansen Sport

    Marknadsför sportkläder/accessoarer, funktionskläder, arbetskläder samt sport- och modeskor.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="25164" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]