Veckans Produkt: Marmot PreCip 3L Jacket

Väletablerade Precip Eco Jacket, som redan är känd som ett pålitligt, miljömedvetet och prisvärt skalplagg, får nu ett nytt syskon i modellen PreCip 3L Jacket för SS22.

Den nya modellen i Precip-familjen bygger vidare på mer än 20 års erfarenhet och tar Precip-konceptet till nästa nivå. Fokus har varit att få till ett 3-lagers skal med alla de bästa detaljerna till ett rimligt pris. Vårt NanoPro®-membran ser till att skydda dig mot väder och vind samtidigt som det andas väldigt bra. 3-lagers konstruktionen gör också att du har en riktigt slittålig jacka som håller i många år framöver. Yttertyget i 100 procent återvunnen polyester är, förutom att vara stretchigt och mjukt, även impregnerat med en PFC-fri impregnering. Oavsett om du ska vandra, cykla eller ut på andra äventyr, så kommer denna jacka att hålla dig torr, komfortabel och snygg. Jackan ingår i vår/sommarkollektionen 2022.

Fakta om jackan:

 • Marmot NanoPro® 3-lagers membran som har den helt rätta kombinationen av åndningsförmåga, vattentäthet och slittålighet; 20.000 mm / 20.000 mm
 • Det 2-vägs stretchiga yttertyget är gjort av 100% återvunnet polyester
 • 100% tapade sömmar
 • PFC-fri DWR imprägnering
 • Justerbar luva för bra väderskydd i alla lägen
 • Dragkedjor under armarna för att kunna öppna och justera kropstemperaturen
 • Stora fickor med plats för allt du behöver
 • Centrerat dragkedja med skydd som ser till att varken vatten eller vind kommer in
 • Justerbar midja och kardborre i armslutet så man kan hålla kylan ute.
 • Vikt ca. 395 gram (storlek herr medium).

    

Relaterat företag i Sportregistret

 • Marmot Mountain Europe GmbH

  NYTT SHOWROOM PÅ SICKLASTRÅKET 19 I NACKA. - Marmot startades 1974 av två klättrare och studiekamrater. Deras första produkter var en dun-jacka, dun-parka och en dun-sovsäck. Lite tursamt fick de en stor order från Universal Studios, som behövde 108 st. "Very Puffy Jackets" till en filminspelning med Clint Eastwood (The Eiger Sanction), en jacka som sedan blev storsäljaren "Golden Mantle". 1976 inledde man ett samarbete med W.L Gore. Det resulterade i bivy bags, dunsovsäckar, jackor och tält med GoreTex-belagda tyger. Marmot är idag W.L Gore’s äldsta outdoor-kund. Sedan dess har mycket hänt, och Marmot är idag ett företag som fortsätter att utveckla kläder och utrustning av högsta kvalitet till professionella alpinister och gemene "friluftsaren". Marmot tillverkar idag kläder, tält och sovsäckar och har en rad välrenommerade egna teknologier, allt i hög kvalitet med miljö, prestanda och hållbarhet i fokus.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="21291" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]