Veckans produkt: Nordicas testvinnare

Nordica fortsätter att vinna priser för sina skidor inför säsongen 2016–17. Senast i raden är Åka Skidor som utser Santa Ana till testfavorit inom all mountain bland dammodellerna. Även Enforcer 93 utses till testfavorit inom all mountain. Sist men inte minst utses Nordica GT 80 TI till testfavorit bland frontside­skidorna.

Alla tre modellerna riktar sig till den avancerade åkaren som vill ha de bästa förutsättningarna för sin skidåkning i alla förhållanden, säger Fredrik Elfving på Scantrade. Vi räknar med att alla tre modellerna kommer att bli storsäljare.

NORDICA SANTA ANA
Allmountainskida med 93 midja i balsaträ. Låg vikt med mycket prestanda i pisten. Friåkningsrocker med mycket spann gör att de ”flyter upp” fint i mjukare snö men ändå är stabila och härliga om du vill bränna på.

Läs mer om NORDICA SANTA ANA

Veckans produkt: Nordicas testvinnare

ENFORCER 93
Allmountain-skida med pistracerkänsla som funkar i de flesta snöförhållanden. Dubbla metallager, träkärna och friåkningsrocker med mycket spann. Kraft och driv i pisten, bra flyt i lösare snö.

Läs mer om NORDICA ENFORCER 93

Veckans produkt: Nordicas testvinnare

NORDICA GT 80 TI
En kombination av modern sidecut i brättet för aggressiv ingång i svängen, lite bredare midja för att kunna variera svängradien och twintip design för att funka på alla underlag. Passar dig som vill ha ett par skidor med riktigt bra prestanda i väldigt många olika fören och förhållanden. Två lager metall, träkärna – vilket gör den kvick, vridstyv och fartstabil men ändå förlåtande.

Läs mer om NORDICA GT 80 TI

Veckans produkt: Nordicas testvinnare

Klicka här för att se fler utmärkelser för de här modellerna och övriga Nordicaprodukter.

Sportregistret - Relaterat företag