Veckans produkt: Nordica Speedmachine

Nordica SpeedMachine 130 återuppstår och har fått en helt ny och fräsch design inför säsongen 2016/2017. Det här är pjäxan för dig som söker en precis känsla med avancerade funktioner för inställning av passformen – något alla som någonsin provat en avancerad pjäxa verkligen kommer att uppskatta.

Pjäxans mycket styva flex och möjligheten till individuell justering av skalets passform med IR-teknik ger Speedmachine 130 prestanda i tävlingsklass. Den nya innerskon i 3D-kork ger en varm och formbar känsla med otrolig och långlivad precision. Har du letat efter en aggressiv pjäxa för långa dagar i backen med halsbrytande fart, och ogillar tanken på att köra ned fötterna i ett par skruvtvingar, då kan Nordica SpeedMachine 130 erbjuda dig den perfekta balansen mellan komfort som räcker hela dagen och kontroll i expertklass.

LÅG VIKT MED HÖG PRESTANDA
För den som satsar på sin sport är lättviktsutrustning av största vikt, och därför har vi utvecklat ett helt nytt koncept för vårt lättviktsskal som griper sig an exakt de utmaningar som uppstår i samband med den här typen av lätta produkter. Skalets Tri-Force-konstruktion är en fantastisk innovation vars utformning gör att kraften vidarebefordras genom hela pjäxan vidare ut till skidornas kanter. Därmed blir dina rörelser smidiga och precisa, samtidigt som dina fötter har det maximalt bekvämt.

Veckans produkt: Nordica Speedmachine

TRI-FIT-JUSTERING
Tri-Fit-justering är det nya sättet att göra dina pjäxor verkligt personliga. Vi fokuserade på skalet, innerskon och de viktigaste fysiska komponenterna i pjäxan för att ta fram en lättanvänd teknik som på ett smidigt och bekvämt sätt får foten att bilda en treenighet med innersko och skal. Hemligheten är vårt IR-system för justering av skalet med ett värmeelement, som sedan kombineras med Nordicas speciella system med en innersko i kork plus en ugn. Med dessa två metoder kan både innersko och skal anpassas exakt efter din fot vid precis de områden där justering behövs. Tillsammans skapar de en perfekt sittande pjäxa.

Veckans produkt: Nordica Speedmachine

MODELLER SPEEDMACHINE
HERRAR: Speedmachine 130 Carbon / Speedmachine 130 / Speedmachine 120 / Speedmachine 110 / Speedmachine 100
DAMER: Speedmachine 115 W / Speedmachine 105 W / Speedmachine 95 W / Speedmachine 85 W

LÄS MER PÅ: www.nordica.com/speedmachine/

Sportregistret - Relaterat företag