Veckans Produkt Alite Mantis

Alite Designs mål och inriktning är att skapa väldesignade produkter som är extremt funktionella, löjligt roliga att använda och vill uppmuntra folk att komma ut i friska luften!  Våra lätta, bärbara stolar, är perfekta följeslagare för musikfestivaler eller enkla dagsturer till parken eller stranden. Alites mål är att framställa produkter som gör utelivet enkelt för…

Alite Designs mål och inriktning är att skapa väldesignade produkter som är extremt funktionella, löjligt roliga att använda och vill uppmuntra folk att komma ut i friska luften! 

Våra lätta, bärbara stolar, är perfekta följeslagare för musikfestivaler eller enkla dagsturer till parken eller stranden. Alites mål är att framställa produkter som gör utelivet enkelt för unga Urbaneers, särskilt om de är ovana i naturen.

Bekvämlighet var målet vid utvecklingen av dessa stolar. Oavsett om du sitter på stranden eller i parken, eller bara kopplar av efter en lång vandring, ger dig Alites stolar en bekväm vilopaus. Varje stol är fullt hopfällbar och packas lätt ned till praktisk storlek med en vikt på under 800 gram . Ramuppsättningar är tillverkad i kraftig och lätt 7000 aluminium, sittdelen är tillverkad i hållbar väderbeständig ripstop nylon. 

 

Alite Mantis
Mantis är designad så du kan sitta och ta det lungt i flera timmar. Mantis är den största stolen i Alites möbelfamilj, en 4-bent, stabil version av vår berömda Monarch stol. När du sitter ner, kommer du att uppleva den extremt sköna komforten i denna stolens högre bas och större sätesduk. Du kommer inte vilja ställa dig upp igen!

Ramen är tillverkad av lätt och tåligt 7000 aluminium och sittduken är tillverkad i bekväm ripstop nylon med en mesh-del som ventilerar ryggdelen. I likhet med Monarch och Mayfly så packar man lätt ner den i sin matchande packpåse. Med en vikt på cirka 810 gram, är den mycket lättare att bära med sig än de flesta tunga, skrymmande, utomhus stolarna och dessutom busenkel att ställa upp.

Ha med dig ett gäng Mantis stolar när du reser och du är förberedd för ett bekvämt stopp på vägen!

 

 

Veckans Produkt Alite Mantis