Veckans Produkt Alite Monarch

Alite Designs mål och inriktning är att skapa väldesignade produkter som är extremt funktionella, löjligt roliga att använda och vill uppmuntra folk att komma ut i friska luften!  Våra lätta, bärbara stolar, är perfekta följeslagare för musikfestivaler eller enkla dagsturer till parken eller stranden. Alites mål är att framställa produkter som gör utelivet enkelt för…

Alite Designs mål och inriktning är att skapa väldesignade produkter som är extremt funktionella, löjligt roliga att använda och vill uppmuntra folk att komma ut i friska luften! 

Våra lätta, bärbara stolar, är perfekta följeslagare för musikfestivaler eller enkla dagsturer till parken eller stranden. Alites mål är att framställa produkter som gör utelivet enkelt för unga Urbaneers, särskilt om de är ovana i naturen.

Bekvämlighet var målet vid utvecklingen av dessa stolar. Oavsett om du sitter på stranden eller i parken, eller bara kopplar av efter en lång vandring, ger dig Alites stolar en bekväm vilopaus. Varje stol är fullt hopfällbar och packas lätt ned till praktisk storlek med en vikt på under 800 gram . Ramuppsättningar är tillverkad i kraftig och lätt 7000 aluminium, sittdelen är tillverkad i hållbar väderbeständig ripstop nylon. 

Alite Monarch
Den lättaste stolen i vår möbelfamilj är Monarch. Detta är den ursprungliga ”tältpinne”-stolen som ensam tog Alite till berömmelse. Att balansera på två ben gör att du enkelt kan gunga fram och tillbaka, de två benen tillåter också för att sitta (och gunga) bekvämt på ojämn mark och sluttningar. Ingen stol med fyra ben kan göra det lika enkelt!

Ramen är tillverkad av lätt och tåligt 7000 aluminium och sittduken är tillverkad i bekväm ripstop nylon med en mesh-del som venitlerar ryggdelen. I likhet med Mantis och Mayfly, fälls den ihop väldigt lätt in i sin matchande packpåse.

Med en vikt på fjäderlätta 590 gram, har den en perfekt vikt för att ta med på en lång vandring. Dess kompakta storlek när den är ihopfälld i sin påse innebär att du kan ta med den överallt … camping, picknick, på stranden eller kanske för en grill i det fria!

Veckans Produkt Alite Monarch