Veckans produkt: SuperFeet Carbon

SuperFeets nya Carbon-sula ger ett optimalt stöd i kombination med minimal vikt och volym vilket gör den perfekt i mer minimalistiska skor. Den unika och patenterade formen gör att du får ett mer neutralt och effektivt steg oavsett om du springer eller går. Sulan har en extra tunn foamöverdel för att ge maximal löpkänsla och…

SuperFeets nya Carbon-sula ger ett optimalt stöd i kombination med minimal vikt och volym vilket gör den perfekt i mer minimalistiska skor. Den unika och patenterade formen gör att du får ett mer neutralt och effektivt steg oavsett om du springer eller går. Sulan har en extra tunn foamöverdel för att ge maximal löpkänsla och har dessutom ett stort antal ventilationshål för ökad komfort. SuperFeet har i flera år arbetat med att ta fram en sula för de som springer i lättare och mer minimalistiska skor. Den nya kolfiberbaserade Carbonsulan ger maximal support samtidigt som den p.g.a. den minimala volymen passar i tajtare skor för till exempel fotboll och racketsporter.

Carbon har precis som alla andra SuperFeet-sulor 60 dagars komfortgaranti vilket innebär att kunden kan lämna tillbaka sulan och få pengarna tillbaka om hen inte är nöjd. SuperFeet Carbon kostar 700 kronor och finns för omgående leverans från Granitbiten.

https://www.superfeet.com/en-gb/insoles-and-sandals/carbon-73511