Veckans Produkt: Marmot NanoPro

Nu introducerar Marmot sin nya teknologi NanoPro som tar skalplaggskomfort till en helt ny nivå! Den nya och unika teknologin minskar ångmotståndet i plaggen markant och ökar därmed komforten vid aktiv användning där din kropp avger mycket värme. Förutom förmågan att släppa ut ånga ur plagget (det vi normalt kallar ”andning” när vi pratar skalplagg)…

Nu introducerar Marmot sin nya teknologi NanoPro som tar skalplaggskomfort till en helt ny nivå!

Den nya och unika teknologin minskar ångmotståndet i plaggen markant och ökar därmed komforten vid aktiv användning där din kropp avger mycket värme. Förutom förmågan att släppa ut ånga ur plagget (det vi normalt kallar ”andning” när vi pratar skalplagg) så är NanoPro luftgenomsläppligt vilket innebär en dramatisk skillnad i komfort och ju mer aktiv du är desto mer kommer plagget att ventilera. Plaggen är precis som tidigare helt vattentäta med tejpade sömmar men andningsprestandan har ökat upp till 140% jämfört med tidigare teknologier.

Här kan du läsa mer om hur NanoPro fungerar. 

NanoPro finns dels som membran och dels som coating i ett stort antal plagg från Marmot. Ett exempel är storsäljaren Precip Jacket som med den nya teknologin har 43% bättre andning än tidigare och trots det ett oförändrar rekommenderat utpris på 1 000 kr.

Plagg med NanoPro Coating 

Plagg med NanoPro Membrain