Veckans Produkt: Merrell Allout Fuse

Lätt, smidig minimalistisk och mycket flexibel trailrunningsko som låter foten slappna av och göra det den är bra på – röra sig naturligt. Energi frigörs så löparen får med sig en kick ut ur steget. Perfekt att ta på hemmavid och springa 1–2 km innan man når ut i det okända, terrängen! 12mm dämpning i …

Veckans Produkt: Merrell Allout Fuse Läs mer

Lätt, smidig minimalistisk och mycket flexibel trailrunningsko som låter foten slappna av och göra det den är bra på – röra sig naturligt. Energi frigörs så löparen får med sig en kick ut ur steget. Perfekt att ta på hemmavid och springa 1–2 km innan man når ut i det okända, terrängen!

12mm dämpning i häl, 6mm dämpning i framfot och 6 mm drop, gör att du får en mycket bra kontakt med marken vilket ökar löpkänslan.

SÄLJARGUMENT

  • Överdel: Tåligt och slitstarkt mesh och syntetläder utan sömmar. Reflekterande detaljer, Merrell Omnifit-snörning för handskliknande känsla, bälgtunga och förstärkt tåparti.
  • Mellansula: UNI-FLY mellansula som skyddar foten tack vare de inbyggda podsen (under framfot och häl, stötabsorberande) och ger en bra kick i steget.
  • Yttersula: Merrell M-SELECT GRIP med 360-graders cirkelformade nabbar som öppnar sig vid kontakt med marken för bästa grepp. Flexzoner i framfot där stortån får separat kanal för bästa känsla och stabilitet – bra eftersom ca 70 procent av balans och stabilitet sitter i stortån.
  • Tvättbar i maskin på 30°, låt lufttorka.
  • Bred läst, normal i storlek.
  • Vikt: 227 gram.

Sportregistret - Relaterat företag