Salming anställer ny produktchef

Salming sökte tidigare i höstas en produktchef och nu har man rekryterat Kristian Strande till posten, med en bakgrund hos Renew Group.

Den nya produktchefen på Salming Sports heter Kristian Strande, som närmast kommer från Renew Group där han varit inköpschef och även arbetat med produktutveckling. 
Nischen Innebandy verkar vara en självklar hemmaplan då Renew Group bland annat har varumärken som Unihoc och Zone i bandyportföljen. Kristian Strande har även spelat själv, på elitnivå, och under en period även tränat ungdomslag.

Kristian Strande vill gärna hålla en låg ”verka utan att synas-profil” och inte låta sig intervjuas av Sportfack, men vd Mattias Sahlin säger så här om rekryteringen, i ett pressmeddelande:
– Med en gedigen erfarenhet av utveckling och produktion av innebandyutrustning, hans mångåriga erfarenhet från sportbranschen och goda inblick i föreningsverksamheten inom innebandyn, kommer Kristian att bidra med mycket kunskap i arbetet med att utveckla och optimera produktsortiment hos Salming Sports.          

I rollen ingår ansvar för sortimenten inom floorball, indoor, sports, running och underwear. 
Kristian Strande har börjat sitt nya jobb nu i november.  

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="33349" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]