Bildspecial: Spana in Pumas nya Arnold Palmer-kollektion

Starka färger i "våriga" toner. Detta med modiga mönster av saker vi associerar med Arnold Palmer. Välkommen på modevisning!

Arnold Palmer är en av de absolut största i golfens historia. ”The King”, som han kallades, var inte bara strålande på själva golfbanan. Amerikanen var också en gentleman vid sidan av, vilket gjorde honom enormt omtyckt världen över. Dessutom var han alltid stiligt klädd.

Detta är något Puma vill ta vara på nu när de presenterar vårens Puma X Arnold Palmer Collection. Den är nämligen en hyllning till Palmer. Detta bland annat genom ikoniska paraply-logon och den klassiska drinken uppkallad efter honom. Kläderna är skapade i rosa, en mättad blå färg, vitt och ljust turkost. Puma menar också att man skapat en ”modig” kollektion sett till mönster och snitt, även detta som en hyllning till Palmer – som själv hade inställningen att man skulle ”spela modigt” när man väl var ute på golfbanan. För ingen minns väl en fegis?

I kollektionen ser vi pikétröjor, tröjor, shorts och kepsar. Här kommer en bildbonanza av de färgglada plaggen.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="28847" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]