Peak Performance lanserar limiterad atlet-kollektion

"Togetherhood". Det är ordet som de två svenska elitåkarna inspirerats av när de tagit fram varsin t-shirt.

Hedvig Wessel och Kristofer Turdell, två av Peak Performance främsta freeride-åkare, har fått ta fram varsin t-shirt.

I samband med Freeride World Tour-starten har de två atleterna fått skapa varsin tröja för att visa vad de själva tänker kring ordet ”Togetherhood”.

Wessel har valt att skapa en vit, långärmad, t-shirt printat med en minimalistisk design med meningarna ”Respect. Love. Passion” och ”The Mountain bring us together”.
– Jag tänkte direkt på hur mycket man verkligen måste lita på människor när man är i bergen. Förhållandena kan snabbt skifta och man behöver vänner man kan lita på. För mig är det, det ultimata ”togetherhood”.

Kristofer Turdell har valt något helt annat när det kommer till sin egen design. Hans t-shirt är mörkblå med ett stort tryck på ryggen, inspirerat av Lapplands vildmark.
– Jag kommer från den allra nordligaste delen av Sverige, där norrskenet lyser starkare än stadsbelysningen och där vildmarken ständigt är närvarande. Jag vill att min konst ska påvisa att vi måste hjälpas åt i den här världen.

Båda plaggen är unisex, säljs online samt i utvalda butiker.

Hedvig Wessel
Kristofer Turdell
[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="28750" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]