Eldriven myggbettsbehandlare på väg in i Sverige

Less på myggjävlar som får huden att klia i dagar? Här kommer en ny sorts värmebehandling från Tyskland som ska stoppa kliet.

RLVNT har tecknat distributionsavtal med Heat it, en teknisk startup från Tyskland som erbjuder en ny lösning för att behandla insektsbett.

– Skandinavien är ett riktigt himmelrike för myggor, och det förstör möjligheterna att kunna njuta utomhus. Men den tiden är över nu. I RLVNT har vi funnit den ideala partnern som ska föra in vår smarta insektsbettslösning in i Norden, säger Lukas Liedtke, CEO på Heat it.

Lösningen är en eldriven enhet som går att koppla in i laddporten på en smartphone med USB-C-uttag. Med hjälp av en app ställer man in om det är barn eller vuxna som ska behandlas. Enheten värms sedan upp och hålls mot det kliande bettet. Behandlingen är snabbverkande.

– Det här passar perfekt in i vår produktportfolio och jag tror att produkten kommer att välkomnas av våra återförsäljare, säger Martin Liljegren på RLVNT.

Produkten går redan att köpa bland annat på Amazon och Apotek hjärtat.

Behandlingen styrs med hjälp av en app. Foto: Pressbild
[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="28388" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]