Bookman samarbetar med Craft

Bookman Urban Visibility samarbetar med Craft. Tillsammans har de tagit fram en smidig pannlampa för löpning.

Craft brukar man inte förknippa med elektronik, utan snarare skor och kläder. Men nu ger de sig in i en ny typ av produktion då de samarbetar med Bookman för att ta fram en pannlampa för löpning.

Den är liten. Den är nätt och den kallas rätt och slätt för Craft Headlamp. Den är uppbyggd med hjälp av Bookman Monocle vilket gör att den kunnat hållas nere rent viktmässigt samtidigt som den inte blir otymplig eller tung. Lampan har tre olika lägen gällande ljusstyrka. Allt ifrån 35 till 225.
– Vi arbetar kontinuerligt med att utöka vårt erbjudande med nya produktgrupper inom våra huvudkategorier. Att vi nu kompletterar vårt sortiment med Craft Headlamp och aktiv belysning är ytterligare ett steg i vårmålssättning att vara en komplett leverantör av innovativa kläder och produkter inom våra områden, säger Crafts Product & Marketing Director, Daniel Högling.

Victor Kabo är medgrundare av Bookman. Han förklarar lite mer vad Bookman är för typ av företag.
– Vi tycker det är fantastiskt roligt att hjälpa Craft addera aktiv belysning till sitt starka sortiment med funktionella sportkläder. Vi fokuserar mycket på användarvänlighet, säkerhet och kvalitet men det minimalistiska skandinaviska formspråket är förmodligen det som ofta associeras med våra produkter.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Craft of Scandinavia

    Craft of Scandinavia är en sportleverantör som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter inom sportbranschen samt profilsektorn. Craft of Scandinavia säljer och marknadsför Craft och Speedo.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="7973" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]