BA Sportprodukter blir agent för Falke

Svenska BA Sportprodukter, med bas i Täby utanför Stockholm, förstärker nu sin varumärkeskorg med tyska klädföretaget Falkes produkter.


BA Sportprodukter blir agent för Falke
BA:s nya logga.

Den nya rollen som agentur för Falkes produkter inleddes från och med den första juli och avser SS21-kollektionen av både strumpor och konfektion. Fokus ligger på ett året runt-utbud inom skidåkning, löpning och golf. Tyska Falke är kanske framförallt kända för sina högkvalitativa strumpor och då i första hand skidstrumpor. Tillverkningen ligger, sedan 120 år tillbaka, fortfarande i tyska Schmallenberg. För BA Sportprodukter, som sedan tidigare ansvarar bland annat för K2 Sports produktförsäljning i Sverige, var det ett lätt beslut att fatta när möjligheten gavs.
– För oss var det ett självklart val när möjligheten dök upp med Falke. VI har under flera år satsat mycket på kunskap inom footwear som pjäxor, snowboardboots och inlines på företaget och att få möjlighet att utveckla vidare ett väletablerat varumärke som falke passar oss perfekt. Samtliga på företaget är sportentusiaster, vlket är grunden i BA Sports filosofi. Vi tror på våra produkter från första till sista åket, säger Marcus Pupp från BA Sportprodukter.
– Att Falke är best in class när det gäller funktionsstrumpor och underwear gör det också till en möjlighet att skapa affärer där utbudet är minimalt men behovet stort. Vi ser mycket fram emot sommaren och feedbacken från återförsäljarna. Att Falke går in i en fas där man har som mål att bli ledande inom den digitala B2B-handeln passar vårt bolag perfekt, då vi lägger mycket energi på dessa utmaningar, fortsätter han.    

BA Sportprodukter har även nyligen lanserat en ny sajt (www.basport.se) och en ny logga (se ovan). 

 

Relaterat företag i Sportregistret

  • BA Sportprodukter AB

    Ansvarar för försäljning, marknadsföring och kundservice av K2, Line, Full Tilt, Atlas, Tubbs och Falkes produktsortiment i Sverige.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="9212" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]