Craft och Intersport i nya sponsringsavtal

Craft och Intersport fortsätter sin sponsringssatsning. Craft tar hand om en klassisk handbollsklubb medan Intersport förlänger ett redan långt samarbete med ytterligare fem år.

Craft // Önnereds HK

Craft stärker engagemanget inom lagsport genom ett nytecknat samarbetsavtal med Önnereds Handbollsklubb. Samarbetet innebär bland annat att Craft kommer att förse klubbens elit- och ungdomslag med plagg för träning, tävling och representation. Önnereds Handbollsklubb huserar i västra Göteborg och spelar i Sveriges högsta liga på både dam- och herrsidan. Klubben har dessutom en mycket bred ungdomsverksamhet med stora framgångar på nationell nivå. //mb

Intersport // Modo FF

Intersport och fotbollsklubben Modo FF har haft ett sponsringsavtal i tio år vilket nyligen förlängdes med ytterligare fem år. Något bägge parter var nöjda med.

– Att vi i Modo FF kan fortsätta fokusera på rätt saker i samband med föreningsverksamheten och idrotten ger en stor trygghet, säger Mikael Artursson, ordförande i Modo FF och fortsätter. Vi är inne i ett utvecklingsarbete i föreningen och med Intersport och Adidas som samarbetspartner skapas riktigt bra förutsättningar för det. Det känns mycket bra att ha signerat ett nytt 5-årigt avtal. Intersport är en leverantör som lever upp till våra förväntningar på en professionell samarbetspartner.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Craft of Scandinavia

    Craft of Scandinavia är en sportleverantör som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter inom sportbranschen samt profilsektorn. Craft of Scandinavia säljer och marknadsför Craft och Speedo.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="9377" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]