IFK Göteborg byter till Intersport

Nya avtal kopplade till allsvensk fotboll fortsätter att göras klara lagom till vårpremiären. Senast i raden av samarbeten är att IFK Göteborg byter kedja till Intersport från och med denna säsong.

Det märks på flera sätt att premiären i Allsvenskan i fotboll närmar sig. Sponsoravtalen duggar just nu allt tätare över Fotbolls-Sverige.

Lite extra på tårna denna vinter har Craft och Intersport varit. Nu har de bägge varumärkena gjort klart med två lag i och med att Intersport nu skrivit ett avtal med IFK Göteborg (det andra är Hammarby IF som bägge samarbetar med).

Intersport kommer från och med säsongen 2020 att vara IFK Göteborgs officiella försäljningskanal av klubbkonfektion för IFK Göteborgs samtliga lag och den kedja där supportar kommer att kunna handla all form av merchandise. Samarbetet sker även tillsammans med IFK:s konfektonsleverantör Craft.

– Vi är glada över att få inleda ett samarbete tillsammans med Craft och IFK Göteborg som är ett av Sveriges starkaste varumärken. Vi har haft detta som målbild under en längre tid och det är med stort engagemang vi startat upp samarbetet. Riktigt kul också med IFK:s satsning på damlag som stämmer väl överens med vår värdegrund, säger Lasse Larsson, Head of Team på Intersport.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Craft of Scandinavia

    Craft of Scandinavia är en sportleverantör som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter inom sportbranschen samt profilsektorn. Craft of Scandinavia säljer och marknadsför Craft och Speedo.