Craft ökar sin fotbollssatsning

Craft inleder ett nära samarbete med den klassiska fotbollsklubben Trelleborgs FF. Efter några år i Superettan satsar den skånska föreningen hårt på att tillsammans med Craft återigen ta sig tillbaka till Allsvenskan.

– Det är med stolthet jag kan konstatera att vi nu är en nära partner till det klassiska fotbollslaget Trelleborgs FF, säger Stefan Persson, vd på Craft i ett pressmeddelande. Vår rejäla satsning på Teamwear har på bara några år resulterat i givande samarbeten med flera stora klubbar över hela Europa och det ska bli mycket intressant att nu också få vara en del av Trelleborgs resa tillbaka till Allsvenskan.

Det nytecknade samarbetet mellan Craft och Trelleborgs FF innebär att Craft levererar matchställ, träningsplagg och klubbkläder till samtliga lag i föreningen.

– Jag är väldigt glad över att vi nu kan presentera Craft som ny partner. Med Craft får vi ett långsiktigt samarbete med ett starkt varumärke där vi får kvalitetskläder till herr- dam- och ungdomslag, säger Mattias Kronvall, klubbdirektör i Trelleborgs FF.

Samarbetet är på sex år med start 1 januari 2020.