Cloudflow har fått en efterföljare

Tre år efter den första modellen som slog igenom stort, presenterar nu schweiziska On en ny modell av Cloudflow.

Genom att ta hjälp från aktiva löpare som gett sin feedback, har nu On tagit fram en uppföljare till Cloudflow-skon. Den nya modellen har redan hunnit ta hem maraton-segrar, som i damklassen på Zürich Maraton. De speciella ihåliga ”studsbollarna” på undersidan har varit Ons signum redan från starten och de finns förstås kvar. Det nya är att skon numera även är uppbyggd med materialet Helion Superfoam, som ska ge högre komfort och ett kraftfullare frånskjut.

Cloudflow har fått en efterföljare
Nya Cloudflowskon.

Även ovandelen har en ny konstruktion och den nya generationens Cloud-kuddar ska ge både en mjukare landning och mer stöd i högre hastigheter.
En av grundarna, David Allemann, berättar:
– Efter två år med slitagetestning och förfining av Cloudflow med feedback från våra elitidrottare, har vi landat i denna modell, som utgör nästa skogeneration för maratonträning och tävling. Med Helions superfoam ökar stabiliteten i hälen, skon har också en smidigare och studsigare mellansula. Vi menar att det är den perfekta blandningen mellan komfort och prestanda.
Den nya modellen, som precis har lanserats, kommer ligga på ett utpris på 1 600 kronor. On Runnings skor distribueras i Sverige av Sportmanship.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Sportmanship AB

    Sportmanship AB startades 1985. Företaget säljer, marknadsför och distribuerar följande varumärken: On, Powderhorn, Dolomite, Völkl, Marker och Dalbello. Utöver distrubitionsvarumärkena driver Sportmanship AB även det egna varumärket Berkeley.