Fibra är ny partner till Svenska Skidspelen

Nyetablerade sportvarumärket Fibra har gått in som officiell partner för världscuptävlingarna i Falun som går nu i helgen 16-17 mars. Det kommer bland annat att synas på åkarnas nummerlappar.


Fibra är ny partner till Svenska Skidspelen
Fibras ski race suit.

Svenska skidspelen i Falun ingår i Världscupen och samlar många av världens bästa längdskidåkare. Det nordiska klädmärket Fibra som gör funktionskläder för en rad olika sportgrenar har klivit in som partner till Skidspelen, så loggan kommer att pryda åkarnas nummerlappar.
– Svenska Skidspelen är både en folkfest och tävlingar i världsklass, och känns helt rätt för Fibra som det första partnerskapet inom längdåkning. Sedan lanseringen tidigare i vinter har Fibra slutit avtal inom cykel, friidrott, gymnastik och volleyboll. Som ett teknikdrivet funktionsvarumärke vill vi såklart vara en del av den svenska längdåkningen också, säger Stefan Danielsen, Brand Manager för Fibra.
Svenska Skidspelen startade år 1949. Världscupen för längdåkning startade 1979 och där ingick Svenska Skidspelen från första början. Tävlingarna hålls på nationalarenan Lugnet.