Saucony på upptäcksfärd

Under 2018 inleder Saucony sin globala kampanj Run Your World. En världsomspännande cityguide som successivt fylls på med nya guider från starka hälso- och sociala medieprofiler världen över.

Budskapet Run Your World utgör grunden i allt Saucony gör och syftar till att lyfta hur just du väljer att skapa ditt liv. Guiderna inspirerar till en aktiv livsstil och ger dig en möjlighet att upptäcka nya städer på ett aktivt sätt.
– Med Run Your World vill vi fortsätta att inspirera människor av olika bakgrund och intresse att leva ett aktivt och utforskande liv. Genom att samla tips från inspirerande människor, allt från elitatleter till designers och musiker kring hur de lever sitt liv genom träning, hälsa, kultur och socialt umgänge hoppas vi kunna väcka äventyrslusten att upptäcka nya platser och städer. Och gärna göra det med träning och löpning som hjälpmedel, säger Adrian Gehrig, ansvarig för Saucony Nordics.
I slutet på april lanseras nu guiden för Stockholm där författaren och bloggaren Sandra Beijer, modeprofilen Linn Eklund, maratonlöparen och chefredaktören Anders Szalkai och triathlonatleten Åsa Lundström delar med sig av sina bästa tips.
Bland städerna som redan är publicerade finns bland annat Berlin, Paris och Wien. Under våren förstärks guiden med städer som Helsingfors och Köpenhamn.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Gerisale

    Gerisale är en distributör av ledande sport- och livsstilsvarumärken i Norden och arbetar sedan företagets grundande 1979 med ett stort etablerat nätverk av sport-, livsstils- och skoåterförsäljare i de Nordiska länderna. Vår specialitet är löpning - i företaget arbetar aktiva idrottsmän och kvinnor som testar och utvecklar de utvalda produkterna själva. Representerar Saucony sedan 1982.