Mest sålda bollen får färg

Wilsons mest sålda boll är deras DX2 Soft. Den mjuka bollen har många anhängare och nästa år bjuder på en helt ny DX2 Soft. Som dessutom får färg.

Det ska mycket till att utveckla något som så många gillar. Samtidigt går det inte att bara sitta still, då kommer de andra till slut i kapp. Därför har Wilsons produktutvecklare tagit sig an uppgiften att utveckla deras storsäljare DX2 Soft med försiktighet. De ville ta fram en boll med snarlika egenskaper, bara bättre.

Det de gjorde var att göra skalet ännu tunnare för att få till lite extra spinn i bollen med wedgar. Det innebär samtidigt att de kan göra kärnan lite större vilket gör att den trycks ihop mer och därmed flyger längre. Detta ihop med ett nytt dimplemönster med bättre aerodynamik gör att den nya DX2:an ska vara längre än den förra och vara skönare runt green.

Det där är saker som inte syns. Syns gör däremot de nya färgerna. DX2 Soft kommer i hela sex färger nästa år. Självklart vit och gul som i år, och dessutom i orange, rosa, grön och blå. Alla färgerna är matta likt Volvics Vividbollar.

I Wilsons monter finns även deras nya driver, metalwoods, hybrider och järnklubbor. Tyvärr får vi inte visa dem än, men de ser väldigt spännande ut och vi avslöjar nog inte för mycket när vi säger att de bygger vidare på deras Power Holes-teknologi. Och att drivern kommer i en klassisk Wilsonfärg…

Mest sålda bollen får färg
Även förpackningar blir helt nya.

Sportregistret - Relaterat företag