Paul Laing blir ny designchef på Craft

Craft har letat efter en ny designchef ett tag, men nu är sökandet över. Paul Laing tar över som designchef 14 augusti.

– Vi jobbar hela tiden med att stärka och bygga varumärket Craft, säger Crafts produkt- och marknadschef Daniel Högling. I det arbetet spelar designen en central roll och vi är mycket glada att Paul Laing kommer att ansvara för denna viktiga del. Pauls huvuduppgift blir att ta Crafts produktuttryck in i framtiden och anpassa vårt erbjudande till ett modernt butikslandskap. Han kommer definitivt att bli en nyckelspelare i varumärkets utveckling. 

Paul Laing har tidigare arbetat som designchef hos KappAhl och Stadium, och är mycket glad över det nya uppdraget. 

– Jag har en stor passion för sport och funktion och ser det som en ynnest att få kombinera detta intresse med mitt kall som är design och uttryck, säger Paul. Craft är ett mycket spännande varumärke som står på tröskeln till att bli en etablerad global spelare. Jag ser verkligen fram emot att vara med och ta varumärket till nästa nivå.

Enligt Daniel Högling är rekryteringen av Paul Laing som designchef ett av flera steg i Crafts förnyelsearbete.

– Vårt mål är kontinuerlig tillväxt genom ständig utveckling och för varumärkets fortsatta resa mot nya nivåer kommer vi att göra fler förstärkningar framöver, säger Daniel. Rekryteringen av Paul är en mycket bra början på denna resa.

 

Relaterat företag i Sportregistret

  • Craft of Scandinavia

    Craft of Scandinavia är en sportleverantör som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter inom sportbranschen samt profilsektorn. Craft of Scandinavia säljer och marknadsför Craft och Speedo.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="11904" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]