Final i Driver vs Driver

Vi har tidigare berättat om TV-programmet Driver vs Driver där uppfinnare tävlar mot varandra om att utveckla en driver. Serien är framme vid finalen och till helgen släpps den vinnande klubbann till försäljning.

Driver vs Driver är ett TV-program som är en mix av Draknästet och Idol. För ett år sedan gick Wilson Staff och Golf Channel ut och bad uppfinnare att anmäla sig till en tävling om att utveckla framtidens driver. Det strömmade in anmälningar och de åtta bästa idéerna fick vara med i programmet.

I förra veckan gick semifinalen där de tre kvarvarande teamen fick sina klubbor testade och sedan bedömda av folk från golfbutiker. Det avsnittet kan du titta på här och sedan är det bara att avvakta till i morgon kväll då vinnaren avslöjas. Helt klart verkar klubborna fungera bra och de som testat dem är klart imponerade. Idén med att låta folk utifrån vara med att utveckla produkter blir allt mer populär och vi kan nog räkna med att se fler sådana här projekt i framtiden.

Redan nu är det klart att drivern kommer att bli en storsäljare för Wilson trots att den antagligen bara kommer att säljas i USA. Den vinnande drivern är nämligen förbokad i 18 000 exemplar vilket är bra mycket mer än vad som är vanligt för Wilson.

Final i Driver vs Driver
En av de drivers som är med i semifinalen.

Sportregistret - Relaterat företag