Ecco Golf har två stora nyheter

Ecco bjuder på två stora nyheter på Golfmässan. Dels är de först ut bland golfskomärkena att få använda Gore-Tex Surround och dels har de tagit fram en helt ny sula.

Ecco har haft ett mångårigt samarbete med Gore-Tex för att göra sina skor vattentäta och nu blir de först ut bland golfskomärkena att använda Gore-Tex Surround. Surround innebär att skorna ventilerar även genom sulan, i Eccos fall genom öppningar i sidan av sulan, för att få en svalare sko.

Den andra nyheten är att Ecco i den helt nya modellen Cage Pro har tagit fram en ny sula som de kallar för Spidergrip. Det är en väldigt aggressivt mönstrad sula med stora hålrum för att dobbarna verkligen ska komma ner i marken och därmed ge bra fäste även i daggfuktigt gräs.

Ovandelen har samma ramkonstruktion runt häl och tåpartiet som i Ecco Cage för att ge en stabilare sko. Cage Pro har ovandel i skinn men finns också med en textil ovandel för de som vill ha mer ventilation. Då heter skon Cage Boa och har även försetts med Boasnörning för att få till en ännu tajtare passform som desutom håller hela rundan.

Ecco Golf har två stora nyheter
Cage Pro högst upp och till vänster. Ecco Cool med Gore-Tex Surround till höger.

Relaterat företag i Sportregistret

  • W.L. Gore & Associates Scandinavia AB

    Gore Scandinavia AB är ett helägt dotterbolag till Gore Inc. Vi ansvarar för försäljning, marknadsföring och utbildning av GORE-TEX Brand som inkluderar: GORE-TEX Products och GORE-TEX Infinium Products.