Fler skor med Gore-Tex Surround

Allt fler skomärken använder Gores teknologi Gore-Tex Surround för att få till skor som andas mer. Till nästa sommar finns det skor från blanad andra Adidas och Haglöfs.

Listan på skomärken som redan använder Gore-Tex Surround är lång. Hela 52 varumärken lång. Och på Outdoor Messe i mitten av juli presenteras ytterligare sju nya varumärken – Adidas, Camel Active, Caterpillar, Haglöfs, Merrell, The North Face och Under Amour – som alla kommer att släppa skor med Gore-Tex Surround våren 2017.

Om du inte redan har koll på vad Gore-Tex Surround är så är det en sulkonstruktion med öppningar i sulan som gör det möjligt att skon andas även genom sulan. Ett nät skyddar membranet från punktering av kvistar och stenar. Membranet omsluter hela skon så att den blir lika vattentät som en skaljacka.

Gore meddelar vidare att Lowa kommer att sätta Gore-Tex Surround i några av sina vandringsskor och att danska Ecco kommer att ta det till sina Biomskor inom bland annat golf.

 

Relaterat företag i Sportregistret

  • W.L. Gore & Associates Scandinavia AB

    Gore Scandinavia AB är ett helägt dotterbolag till Gore Inc. Vi ansvarar för försäljning, marknadsföring och utbildning av GORE-TEX Brand som inkluderar: GORE-TEX Products och GORE-TEX Infinium Products.