Hjulen snurrar igen

Det var ett tag sedan inlines var riktigt hett men nu kommer allt fler tecken på att det är på gång igen.

Säkraste tecknet är självklart att vi redan i höstas såg en hel del folk som var ute och åkte inlines. De flesta som träning men även folk som bara rullade fram på skoj. Ett annat tecken på det ökade intresset är att Rollerblade, det ledande märket inom inlines, rapporterar att de nu har passerat tio miljoner visningar på sin Youtubekanal. Kanske läge att skylta upp med inlines nu när gatorna sopas rena från grus.

I majnumret av Sportfack tittar vi närmare på både inlines och skateboard och potentialen för båda produkterna i sporthandeln.

 

Relaterat företag i Sportregistret

  • Scantrade Scandinavia AB

    Scantrade Scandinavia AB vill erbjuda ett brett sortiment av innovativa varumärken och produkter i utvalda kategorier, från elit till motionär. För att göra detta arbetar vi idag med fem olika fokuskategorier; Alpine, Bike, Outdoor, Team och Sport & Lifestyle. Inom varje kategori finns välkända varumärken: Alpine: Nordica, Sidas, Smith, Therm-ic Bike: Fibra, Northwave, Rollerblade Sidas, Selle Italia, Smith Outdoor: Lowa, Sidas, Sigg, Therm-ic Team: Fibra, Proline, Sidas, Umbro Sport & Lifestyle: Rollerblade, Sidas, Sigg, Smith, Umbro