Oakley lanserar hjälmar

På Ispo kommer Oakley presentera en helt ny produktkategori – hjälmar för skid- och snowboardåkning. Två modeller finns med första året.

Oakley har en tydlig ambition att vara mer än glasögon. Kläder har varit den stora satsningen de senaste åren men de har också lanserat klockor och skor. Nu kommer nästa segment – hjälmar för skid- och snowboardåkning.

Två modeller kommer första året – Mod 3 och Mod 5 – och förutom en perfekt passform ihop med Oakleys goggles så är det komfort, passform och design som ska sälja hjälmarna. Vi återkommer med mer info när vi har kännt på dem på Ispo.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Oakley

    Oakley grundades 1975 av pionjären Jim Jannard som startade verksamheten genom att tillverka handtag för motocross och BMX. År 1980 lanserade man sin första goggle, O-Frame som snart skulle revolutionera motocrossindustrin och senare även skidindustrin. Idag producerar Oakley allt från kläder och hjälmar till solglasögon och goggles och har med banbrytande teknik och innovation fortsatt stärka sin position på marknaden.