Bli expert på Gore på väg till jobbet

Gore har startat en digital utbildning om sina material. Kursen är tänkt för alla som jobbar med att sälja produkter med Gores membran och består av åtta delkursr.

Utbildning via distans och med hjälp av dator, mobil eller surfplatta är ett snabbt växande område. Många av världens största universitet kör med det och så även många högskolor i Sverige. Nu börjar dessa digitala utbildningar användas även av leverantörer för att utbilda butikspersonal på deras produkter.

Gore har startat just en sådan digital utbildning och den går under namnet Gore Fabrics Academy. genom att ta de åtta delkurserna kan butikspersonal lära sig det mesta om Gores material och framförallt lära sig att erbjuda rätt produkt till olika kunder. Varje delkurs börjar med att Gore förklarar hur deras produkter fungerar, vad som skiljer dem åt, hur de ska skötas om och så vidare, sedan får du svara på några frågor för att bli godkänd på delkursen, allt som allt tar en kurs 10–15 minuter. När du är godkänd på de fem första kurserna får du ett personligt certifikat och en liten gåva från Gore. Kurserna är väldigt pedagogiskt uppbyggda och går att ta både via dator, mobil och surfplatta.

– Den grundläggande idén med ett träningsverktyg online i Gore Fabrics Academy är att ge butikssäljare ett  verktyg som hjälper dem att på ett effektivt och flexibelt sätt sälja produkter med Gore-Tex till konsumenter, säger Jonas Larsson på Gore.

Är du intresserad av att gå kursen går du in på academy.gorefabrics.com och registrerar dig.

 

Bli expert på Gore på väg till jobbet
De åtta delkurserna

Relaterat företag i Sportregistret

  • W.L. Gore & Associates Scandinavia AB

    Gore Scandinavia AB är ett helägt dotterbolag till Gore Inc. Vi ansvarar för försäljning, marknadsföring och utbildning av GORE-TEX Brand som inkluderar: GORE-TEX Products och GORE-TEX Infinium Products.