Applåder till K2

K2 har länge varit starka på damskidor men till nästa säsong tar de i ännu mer. Hela 17 modeller finns nu för tjejerna.

Det enda som är gemensamt för pistskidan Luv Machine och off pistskidan Talkback är att de båda är gjorda för tjejer och att de är gjorda för att skidåkningen ska bli så kul som möjligt.

– Vi har aldrig haft ett bättre eller bredare skidprogram för tjejer, säger Marcus Pupp på K2 i Sverige. Det känns oerhört kul att kunna erbjuda så mycket och för verkligen all typ av åkning.

Visst finns det riktigt lättåkta skidor i K2:s damprogram men det som riktigt imponerar, och skiljer dem från de flesta andra märken, är att här också finns riktigt avancerade skidor för tjejer som åker med kraft. Luv Boat 108 och FulLuvIt 98Ti är mässans vackraste skidor både till form och grafik. Med breda midjor, träkärnor med håligheter samt rocker i nose och tail ihop med ett kort spann under bindningarna är det skidor som trivs bäst vid sidan av pisten men samtidigt är bättre än de flesta pistskidor i pisten efter lunch när det är lite uppkört. Ännu mer friåkning blir det i Talkbackserien som är förberedda för stighudar och har  lätta konstruktioner.

Applåder för mångfalden och applåder för att skidorna inte ser ut som tjejskidor.

 

Applåder till K2
K2 Luv Boat och FulLoveIt.

Sportregistret - Relaterat företag