Provkör K2 och gör skillnad

Nu kan skidåkare kombinera nöje med nytta i skidbacken. När de testar ett par K2 skidor under K2:s och BMW:s gemensamma skidtest skänks nämligen en slant till Barncancerfonden.

K2 och BMW har samarbetat på olika vis de senaste åren och i år tar de samarbetet ett steg till. När K2 och BMW kör sin skidtestturné i vinter kommer de att skänka en summa till Barncancerfonden för varje par skidor som testas. BMW gör samma sak vid provkörningar av deras bilar under parollen ”Provkörning som gör skillnad”.

Årets test av K2:s skidor körs i Sälen, Åre, Vemdalen, Björnrike, Hestra, Järvsö och  Ramundberget.

– Det finns så många fördelar med att samarbeta och att få möjligheten att fördjupa ett samarbete med BMW känns ännu bättre. Denna gång leder det till en god sak för våra barn och kommer bidra till forskning kring barncancer. Det gäller att finna synergieffekter med de varumärken man jobbar ihop med och detta kan leda till fantastiska resultat och möjligheter, säger Marcus Pupp delägare av Sportprodukter AB/K2 Sverige.

– BMW har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden. Målet är att sprida kunskap om barncancer och att samla in pengar till forskning. ”Provkörning som gör skillnad” är ett exempel. För varje provkörning under perioden 15 september till 16 november skänker vi 100 kr till Barncancerfondens viktiga arbete att stödja forskning för bättre behandlingsmetoder. Nu känns det extra bra att vi även kan involvera K2 i detta arbete, säger Linus Lidalen eventansvarig på BMW Sverige.

 

Sportregistret - Relaterat företag