Nya avtal för Umbro, Puma och Salming

Umbro är tillbaka i Premier Legaue, Puma sluter miljardavtal och Salming samarbetar med topprankad squashspelare.

Salming Squash har skrivit ett samarbetsavtal med egyptiske squashspelaren Amr Shabana som den här säsongen gör sitt 20:e år på PSA-touren. Han är för närvarande rankad som nummer nio i världen. För fem år sedan var han med i det egyptiska landslag som vann VM-guld i Odense, Danmark.

Klassiska fotbollsmärket Umbro är åter sponsor till ett lag i Premier League. Med start i juni inleds ett fem år långt avtal mellan Everton och Umbro. Avtalet innebär att Umbro kommer att förse Evertons herr- dam- och akademilag med matchställ och träningsutrustning samt sportkonfektion för herrlaget och fans.

Uppställningen Everton-Umbro är inget nytt fenomen. Parterna har samarbetat under ett flertal säsonger spridda över de senaste decennierna. Evertons nuvarande tröjsponsor är dock Nike.

Även ett annat Nikelag byter tröjsponsor till nästa säsong. I januari blev det klart att Arsenal kommer att använda Pumaprodukter under de kommande fem säsongerna. Avtalet är det största någonsin i både Pumas och Arsenals historia och är enligt brittiska medier värt över 1,7 miljarder kronor

Förutom att förse Arsenal med matchställ och träningsutrustning kommer Puma att licenstillverka en mängd andra Arsenalprodukter.

Sportregistret - Relaterat företag