En idé som bar

Näst efter snö är after ski det som är mest förknippat med skidåkning. Därför är det helt logiskt att det nu finns två K2 Skiers Bar i fjällen.


En idé som bar
Klädhängare av skidor.

Det gäller att synas där kunderna finns. Ungefär så resonerade Marcus Pupp och Andreas Håkansta när de bestämde sig för att starta K2 Skiers Bar i Sverige. Det finns liknande K2 Skiers Bar i bland annat Seattle, Garmisch och La Grave men BA Sportprodukter har gjort det till ett svenska projekt.

– Vi har gjort en egen logga och satsar på betydligt mera K2-känsla i inredningen, säger Marcus Pupp. Hela projektet är möjligt mycket tack vare vårt fina samarbete med Budweiser.

Den första K2 Skiers Bar öppnade i Ramundberget förra säsongen och nu har bar nummer två öppnat i Restaurang Kastrullen som ligger i Björnen, Åre. Det är inte bara namnet på baren som sprider K2s varumärke utan ännu viktigare är inredningen med K2 produkter. Allt ifrån skidor som är rockhängare till ölglas och barstolar med K2-loggan. Plus självklart gamla och nya skidbilder på väggarna.

En idé som bar
All inredning går i K2-stil. Från ölglas till tavelramar runt skidbilder.

Sportregistret - Relaterat företag