Två sponsringsnyheter: Helly-Hansen på ny kurs

Helly Hansen ger sig in i racet runt jorden igen och Stadium har nytt sponsringsavtal klart med klassiskt fotbollslag.

Helly Hansen // Team SCA
Norska sportvarumärket Helly Hansen har nyligen undertecknat ett treårigt avtal med SCA, en av världens största utvecklare av hållbara hygien- och skogsprodukter. Helly Hansen blir SCAs officiella kläd- och skoleverantör under 2014-2015 års upplaga av seglingstävlingen Volvo Ocean Race.

Hittills har sju kvinnliga besättningsmedlemmar rekryterats till SCA-laget. I samband med uppdraget har Helly Hansen utvecklat och designat en specialkollektion som speglar behoven och identiteten hos de båda företagen, skriver Helly Hansen i ett pressmeddelande.

Stadium // IFK Norrköping
Stadium, med huvudkontor i Norrköping, inleder från och med den 1 januari 2014 ett fyraårsavtal med IFK Norrköping. Avtalet innebär att Stadium blir officiell sportleverantör till idrottsföreningen samt en av IFK Norrköpings huvudpartners.

Beslutet grundar sig på ett långt och gynnsamt samarbete mellan Stadium och IFK Norrköping som utvecklats positivt genom åren, skriver Stadium i ett pressmeddelande.

Samarbetet innebär att Stadium går in som officiell sportleverantör till samtliga lag och verksamheter inom IFK Norrköping. Stadium blir även en av IFK Norrköpings huvudpartners. Avtalet avser perioden 1 januari 2014 till 31 december 2017.

Två sponsringsnyheter: Helly-Hansen på ny kurs

Relaterat företag i Sportregistret

  • Helly Hansen Sport

    Marknadsför sportkläder/accessoarer, funktionskläder, arbetskläder samt sport- och modeskor.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="15673" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]