Helly Hansen klär upp Team SCA

Helly Hansen tar plats i nästa års upplaga av prestigefyllda Volvo Ocean Race. Under tävlingen klär företaget upp SCA:s damlag.

Avtalet mellan hygien- och pappersföretaget SCA och norska Helly Hansen sträcker sig över tre år och innebär att Helly Hansen blir SCA:s officiella kläd- och skoleverantör under Volvo Ocean Race 2014–2015.

För att möta de speciella krav som ställs under tävlingen har Helly Hansen utvecklat och designat en specialkollektion. Vissa av produkterna kommer att finnas till försäljning i Helly Hansens egna butiker.

– Helly Hansen var ett rätt självklart val som klädpartner. För Team SCA var den avgörande faktorn att Helly Hansen kunde och ville utveckla och designa en kollektion specifikt framtagen för kvinnliga off-shore-seglare. Det har varit en spännande resa och vi är väldigt stolta över att få bära Helly Hansens seglarkollektion, säger Richard Brisius från Team SCA, i ett pressmeddelande.

 

Relaterat företag i Sportregistret

  • Helly Hansen Sport

    Marknadsför sportkläder/accessoarer, funktionskläder, arbetskläder samt sport- och modeskor.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="15724" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]