Mer skräddarsytt hos Footjoy

Footjoy har under flera år erbjudit golfare att designa sina egna golfskor. Idag utökar de sortimentet på MyJoys med den spiklösa modellen Contour Casual.

I Contour Casual kan kunden välja färg på fem olika delar av skon för att få skorna att matcha bagen eller kanske visa vilket fotbollslag hen håller på. Totalt finns det 1 771 470 olika kombinationer så möjligheten att kunna spela i ett par helt unika skor är ganska stor. Och ännu större blir den genom att lägga till en brodyr med namn eller symbol.

Ännu viktigare är att skorna kan fås i flera olika vidder och att det också går att beställa olika storlek på höger och vänster sko för de som har den anatomin. Det är lite som att den gamla skomakaren som gjorde personligt utformade skor är tillbaka fast i lite större skala.

Mer skräddarsytt hos Footjoy
Anpassa skorna efter när på dagen rundan spelas.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Acushnet

    Acushnet är ett av världens ledande företag inom golfbranschen med märkena Titleist, Footjoy, Vokey Wedges, Scotty Cameron och Pinnacle. Företaget säljer bollar, klubbor, skor, handskar, kläder, bagar etc till golfbutiker och golfshopar runt om i Norden.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="16006" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]