Bäst för fjärde gången i rad

En sportleverantör har för fjärde året i rad blivit utsedd till Sveriges bästa arbetsplats.

Gore Scandinavia kan för fjärde året i rad titulera sig Sveriges bästa arbetsplats. I alla fall om man frågar Gores anställda och företaget Great Place to Work Institute som delar ut priset. I år har Gore dessutom placerat sig som nummer ett i kategorin för medelstora organisationer.

– Det känns otroligt bra. Jag är även stolt över att vi i år var med och hamnade i topp i kategorin medelstora organisationer, där vi hade åtskilliga kompetenta företag som konkurrenter, säger Gunnar Carlsson, vd Gore Scandinavia, i ett pressmeddelande.

Listorna över Sveriges bästa arbetsplatser baseras bland annat på en undersökning bland företagens medarbetare som får fylla i svar på 59 påståenden om sin arbetsplats. I år deltog 122 svenska företag i undersökningen.

Great Place to Work Institute arbetar med att utveckla arbetsplatser och organisationer. Företaget är verksamt i 40 länder i hela världen och har cirka 500 anställda. Kunderna är dels stora internationella företag, dels nationella eller lokala företag. Några exempel är Microsoft, Accenture, American Express, Google, SAP och SAS Institute.

 

Relaterat företag i Sportregistret

  • W.L. Gore & Associates Scandinavia AB

    Gore Scandinavia AB är ett helägt dotterbolag till Gore Inc. Vi ansvarar för försäljning, marknadsföring och utbildning av GORE-TEX Brand som inkluderar: GORE-TEX Products och GORE-TEX Infinium Products.