En grön kavaj för fötterna

Grönt är golfens färg och framförallt är det färgen för årets första major – Masters Tournament på Augusta. Lagom till årets tävling går det att designa sina egna gröna skor från Footjoy.

Footjoy har under några år gett golfare världen över möjligheten att själva designa sina golfskor. Lagom till årets första major kommer de med en mörkgrön färg som  självklart har en koppling till Masters. 

Det blir en väldigt begränsad tillgång på de gröna skinnen och beställningar kan göras på myjoys.se från den 8 april. Tre veckor senare landar skorna i den butik som kunden beställt skorna till. En som garanterat kommer att ha fått sina skor i tid till själva Masters är regerande mästaren Bubba Watson som ska spela årets tävling i ett par grön/vita skor.

En grön kavaj för fötterna

Relaterat företag i Sportregistret

  • Acushnet

    Acushnet är ett av världens ledande företag inom golfbranschen med märkena Titleist, Footjoy, Vokey Wedges, Scotty Cameron och Pinnacle. Företaget säljer bollar, klubbor, skor, handskar, kläder, bagar etc till golfbutiker och golfshopar runt om i Norden.

[ajax_load_more seo="true" single_post="true" single_post_id="16227" single_post_order="previous" single_post_target="#main" post_type="post" scroll_distance="-500" pause_override="true"]