Cykel hett mitt i vintern

Samtidigt som Vasaloppets vintervecka inleds i helgen står det klart att intresset för Vasaloppets sommaraktiviteter är rekordstort med en prognos på långt över 20.000 deltagare. Det skriver Vasaloppet i ett pressmeddelande.

Intresset för Vasaloppets sommarvecka är liksom vinterveckan rekordstor. Cykelvasan 2013 (90 km) blev fulltecknad på 26 minuter och anmälningarna till sommarens övriga lopp fortsätter att välla in till arrangören. Antalet deltagare under sommarevenemangen 2013 väntas bli långt över 20.000 jämfört med förra årets cirka 18.000 deltagare.

Med sikte på sommarens svettiga tävlingar har Craft dessutom tagit fram en specialdesignad klädkollektion för Cykelvasan. Kollektionen innefattar cykeltröja, cykelbyxa och långärmad tröja i både herr och dam. Kollektionen har läglig premiär på Vasaloppsmässan i Mora till helgen.

Cykel hett mitt i vintern
Crafts nya, specialdesignade Cykelvasa-kollektion, har premiär under Vinterveckan i Mora.

Relaterat företag i Sportregistret

  • Craft of Scandinavia

    Craft of Scandinavia är en sportleverantör som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter inom sportbranschen samt profilsektorn. Craft of Scandinavia säljer och marknadsför Craft och Speedo.